Sikeres élet

Motivációs tréningek

 

                                                             

 

Hogy mi is a siker, erre mindenki másként felelne, hiszen nem vagyunk egyformák, így mindenkinek mások a vágyai. A mai világban azonban a sikert legtöbben agyagiakban mérik. Bárhogy is határozzuk meg a sikert, abban egyetérthetünk, hogy mindnyájan szeretnénk egy olyan életet élni, amire ráillik a sikeres jelző. Ha úgy közelítjük meg a sikert, hogy annak egy állandó állapotnak kell lenni, és nem egy időszakos érzésnek, akkor az lehetne a legjobb definíció, hogy „a sikeres élet az, ahol jó felkelni, és jó lefeküdni mert azt csinálhatom amit szeretek”.

Ennek az érzésnek a megtalálásában , a sikeres élet kialakításában segít ez a képzésünk. Akármilyen körülmények között vagyunk is, tudunk változtatni, csak akarni kell. Az emberre jellemző a halogatás, illetve az hogy a kezdeti lelkesedés után leholad a kedve. Gyakolati tanácsokkal látunk el, hogy ez veled ne történhessen meg.

Igény esetén személyre szabottan elkészítjük motivációs hanganyagodat, vagy videódat, hiszen mindenkinek más fontos, más vágyak hajtják előre. A motivációs anyagot bármikor meghallgathatod, nézheted így nem veszíted el a lelkesedést. Ez azért is nagyon fontos ,mert nagy dolgokat csak kitartással érhetünk el, ha nem tévesztjük szem elől a célt.

 

Ára: 10000 ft, igény esetén további alkalmak 3000 ft/ óra

 

A tréning délelőtt 10 órakor kezdődik és kb délután 4 óráig tart a résztvevők számától függően. Szünetek megegyezés szerint.

Az árban benne van a motivációs anyag elkészítése is.