Rúnajóga

A rúnák azonban nemcsak mágikus célokra használhatók.

Mivel nagyon erős energetikai erők tartoznak hozzájuk, alkalmazásuk gyógyitásra is kiváló. 

A rúna alakját testünkkel felvéve magunkba fogadhatjuk a rúna energiáját, ezáltal segítve a gyógyulást. 

E mellett megelőzésre is nagyon jó, hiszen erősíthetjük immunrendszerünket, illetve azon szerveinket amelyek működése nem tökéletes. Ennek hatását speciális hangok és színek hozzáadásával erősíthetjük.
A rúna-jóga rendszerét Friedrich Bernhard Marby fejlesztette ki a 20. század 20-as éveiben. A modern találmánynak a sámáni hagyományban mélyen gyökerező történelmi alapjai vannak. A Marby által kidolgozott ászanákat (stadha, testtartás) és azok hatásmechanizmusait 1930-50 között Kummer, Gorsleben és Spiesberger kutatta és finomította tovább.

A stadhák csodálatos változást és javulást tudnak előidézni testünkben. Erejük tisztítja a finom csatornákat és pszichés központokat az éterikus testben, és elősegíti az életenergia akadálytalan folyását a különböző szervekhez. A testtartások felszámolják a nadik (étertest energiavezetékei) tisztátalanságokból, pszichés méreganyagokból képződött torlaszait.
 
A testtartások csodálatos orvosságok, sok betegségben azonnali megkönnyebbülést vagy végleges gyógyulást hoznak.
 
A rúna-jóga  alkalmas fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek megelőzésére, a testi-lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására.
A testtartásokat fontos összehangolni a légzéssel, hiszen a légzőgyakorlatok önmagukban is gyógyító erejűek.
 

 

Előnye hogy bárki alkalmazhatja, nincs szükség hozzá orvosi előképzettségre. Alkalmazása során nem kell félni semmilyen mellékhatástól. Ez a gyógyító eljárás technikai eszközök nélkül, szinte bármikor használható. Ha valaki ismeri a rúnákat és az ezekhez tartozó élettani hatásokat, akkor könnyen megszüntetheti a testi zavarokat, problémákat.
 
A stadhák állandó gyakorlásával elérhető a test és az elme teljes átalakítása, újjászületése, az öntudat kibővülése.
 
Ezt a csodálatos öngyógyító módszert bárki megtanulhatja  Nálam. A foglalkozások alkalmával elsajátíthatók a rúna állások pontos kivitelezése, a hozzá tartozó hanggal és színnel együtt. Ezeket aztán a résztvevő saját otthonában alkalmazhatja.
 
 
 
Ár: 4000 ft (kb 1,5 óra),további foglalkozások 3000 ft
 
Igény esetén rendszeres, egészségmegőrző rúnajóga megoldható.