Test és lélek

Meditáció oktatás

 

A meditálásnak sok haszna és kedvező hatása van mind fizikai, mind szellemi szinten is.
 

Az élet sok problémájára kaphat választ és megnyugvást az ember, ha meditál. Lehetőség van elengedni fájdalmakat, félelmeket, vágyakat álmokat pedig megvalósítani. A meditáció nyitottá teszi a tudatunkat a bennünk rejlő összes rejtett képesség és lehetőség felismerésére. A meditációs technika gyakorlása során a legfontosabb: a jó közérzet és a valahová tartozás érzése, az önmagunkkal és az életünkkel való harmónia helyreállítása.

A meditáció célja a relaxált tudatosság megteremtése. Az ember általában csak alvás közben éri el a teljes ellazultság állapotát - a teljes tudatosságot pedig csak a felfokozott adrenalinszint állapotában. 
 

A relaxáltság és a felfokozott tudatosság csak ritkán jelentkezik együtt, és ez az élmény igencsak eltér mindattól, amit a normális életben vagy az álomban tapasztalhatunk.
 
Ezt az állapotot tanulhatja meg az érdeklődő.
A foglalkozás egymásra épülő elemekből áll, melynek része az alany esetleges blokkjainak feltárása, és azok oldásának megtanulása.


A képzés 5 db 1 órás alkalomból áll, előzetes időpont egyeztetés alapján. Tartalmaz meditációs szöveget, zenét és tanácsadást.

Ára: 3500 ft/ alkalom

Előre egyben fizetve 14000 ft!