Gyógyító kristályok

A kristályok és drágakövek számos tulajdonságukon keresztül fejtik ki jótékony hatásukat. A Földanya legstruktúráltabb, legstabilabb képződményei intenzív átalakító katalizátorok. Megfelelő tisztítás és feltöltés után bátran alkalmazhatók ékszerként viselve, kézben szorongatva vagy környezetünkben elhelyezve.

Jól használva az élet számos területén gyújthatnak hathatós támogatást. Használatukhoz és megismerésükhöz ad segítséget képzésünk.

A kristályokat használat előtt meg kell tisztítani nem csak a fizikai szennyeződésektől hanem a hozzátapadt energiáktól is legyen szó gyógyító kőről vagy ékszerről. A tisztítást nem csak az újonnan hozzánk került kövecskéken szükséges elvégezni, hanem minden meditáció vagy gyógyítás után is. A kövekből készült karkötőket, láncokat és medálokat is célszerű rendszeresen energetikailag letisztítani sőt a drágakővel díszített nemesfém ékszereket is ügyelve arra hogy közben ne sérüljenek.

Számos tisztítási mód létezik.

Tapasztald meg a kristályok testi és lelki gyógyhatását, támogató erejét és védelmét.
A víz bipoláris szerkezetéből adódóan remekül vezeti és tárolja a környezete által kibocsájtott energiát. Energetikailag tiszta állapotában megfagyasztott víz egységes, szabályos szerkezetű kristályokat alkot, ahogyan azt Mr. Masaru Emoto japán kutató fotóival is bemutatta.A víz energetikai tulajdonságát felhasználhatjuk más az Univerzum magas szintű rezgéseinek befogadására és tárolására azaz a víz programozására. Kristályokkal energetizált vizet több módon lehet készíteni. A legelterjedtebb az éltető Nap aktíválásával készített víz. A kristály-finomenergiát „cseppfolyósítva”  felhasználása széleskörűvé válik külsőleg és  belsőleg. Rendszeres fogyasztásával  fokozottabban tudja kifejteni harmonizáló, gyógyító hatását vagy permetszóró üvegből kényelmesen használhatjuk terek harmonizálására, tárgyak energetikai tisztítására.   Rezgésterápiás eszenciák más néven elixírek is készíthetők kristályok felhasználásával. Ezek adagolásukban térnek el a kristályvíztől, mivel ezek tömények és ezért hígítva használjuk őket.
Nálam ezek elkészítése és használata is elsajátítható.

Ára : 4000 ft  (kb 2 óra) 

További alkalmak: 3000 ft