Sikeres élet

Életvezetés

                                    Életmódoktatás

A foglalkozás során feltárom a jelentkező problémáinak forrását és a probléma megoldásának lehetőségeit. Szorosan hozzátartozik a személyiségfejlesztés, önmegismerésés a blokkok feloldása. Az önismeret és a személyiségfejlesztés ugyanannak a dolognak a két oldala, hiszen a személyiségfejlesztő módszerek célja az egészséges emberek önismeretének a fokozása, segítése az önmegértésben, valamint célja az egyén érzelmi, és kommunikációs készségeinek, képességeinek fokozása. Blokkoldáshoz többféle technikát alkalmazok, többek között az EFT, vagyis Érzelmi Felszabadulás Technikát is. A megdöbbentő érzelmi felszabadulás mélyreható fizikai gyógyulásthoz.- az orvos szerint is –sok problémára alkalmazható:…..Fájdalomcsillapítás …..Félelmek & Fóbiák…..Düh/Méreg …..Allergiák…..Káros Szenvedélyek …..Légzési Problémák…..Fogyás …..Vérnyomás Problémák…..Szorongás Oldása …..Kapcsolati Problémák…..Trauma Oldása …..Női Problémák…..Depreszió …..Gyerek Problémák…..Iskolai-, Sport- és Sexuális Teljesítményt Érintő Problémák…..Súlyos Betegségek ( a Migréntől a Rákig bezárólag)

“Egy nap az orvosi szakma ráébred majd arra, hogy a betegségek
85 %-nak a megoldatlan érzelmi problémák a fő kiváltó okai. Amint
ezt a tényt elfogadják, Ők is – akárcsak én már most - az ÉFT
módszert használják majd legfőbb gyógyító eszközükként.”
- Eric Robins -
Az orvostudományok doktora
 

A  kiválóan alkalmas :
párkapcsolati problémák és
egészségromlás esetén
Az alábbi módszereket használom a probléma függvényében:

- léleklátás

- rúnajóslás

- pszihometria

- blokkoldás

- energetikai kezelés

Valamint kitérek az alternatív gyógymódok több vállfajára, hogy a résztvevő a számára leginkább hatékony módszert megtalálja, megismerje és azt a későbbiek folyamán biztonságosan tudja használni.

 

Egy alkalom kb 1-1,5 óra hossza, de igény esetén rendszeres foglakozásokká bővíthető. Így megtanulhatja a jelentkező hogyan alakítsa az életét úgy hogy az a számára a lehető legjobb legyen.

Ára: első alkalom 4000 ft, további foglalkozások: 3000 ft/óra